سیر سفید خشک همدان

سیر سفید خشک همدان
سیر سفید خشک همدان در تمام طول سال در سردخانه های صنعتی مخصوص نگهداری سیر ، نگهداری میشود.این سیر جهت تأمین سیر مورد نیاز بازار ، کارخانه های تولیدی سوسیس و کالباس ، ترشیجات و شوریجات و همچنین رستوران ها در سردخانه نگهداری می شود تا زمان برداشت سیر سال بعد برسد.
با وجود سردخانه های مخصوص برای نگهداری سیر سفید خشک همدانسیر سفید خشک همدان در هر فصل از سال سیر مورد نیاز در دسترس میباشد.همچنین این نوع سیر جهت تأمین سیر مورد نیاز برای صادرات به کشورهای مختلف دنیا در سردخانه ها نگهداری می شود که در نگهداری بهتر و جلوگیری از خرابی و جوانه زدن سیر بسیار موثر میباشد.
سیر سفید خشک همدان جهت تولید سیر سیاه
از سیر سفید خشک همدان میتوان محصولات و مشتقات متنوع زیادی تولید کرد از جمله ، سیر سیاه ، پودر سیر ، اسلایس سیر خشک ، سیر ترشی ، سیر مروارید ، سیر عسلی ، و……که همه را میتوان از سیر سفید خشک تولید کرد و در انواع بسته بندی های صادراتی و فله ای به مشتریان ارائه کرد.
جهت تولید سیر سیاه ، سیر سفید خشک را در دمای ۳۰-۹۰ درجه قرار میدهند سیر پس از ۳۰-۵۰ روز حالت ژله ای به خود گرفته و کم کم رنگ سیر به کرم و قهوه ای کم رنگ تبدیل میشود و همین روش ادامه پیدا میکند تا رنگ سیر به قهوهای تیره و سیاه برسد و سیر سیاه بدست آید.
خواص سیر سیاه بیشتر از سیر سفید هست از جمله ، کاهش فشار خون بالا ، کاهش وزن ، کاهش سلول های سرطان ، و بسیاری دیگر…
سیر سیاه برای درمان روماتیسم مفصلی و درد های ناشی از آن و درد کمر و پا بسیار پر کاربرد برای درمان آن میباشد.
سیر سیاه در انواع مختلف بسته بندی جهت ارائه در بازار های داخلی و صادرات به کشور های مختلف دنیا انجام میگیرد.
جهت سفارش سیر سفید خشک همدان و سیر سیاه و انواع محصولات سیر با ما تماس بگیرید و یا به سایت ما مراجعه کنید.